Shop


Välkommen till min lilla shop!

Här kan du beställa mina produkter som sedan finns att hämta hemma hos mig på Valbovägen 39.

En "riktig" webbshop är under uppbyggnad, tillsvidare så har jag den här lite mer provisoriska. 

Du kan välja att hämta produkterna på måndagar eller torsdagar mellan kl.15-19 eller lördagar kl.11-15. Har du önskemål om annan dag så hör av dig så försöker vi ordna det. Din beställning ställs utanför ytterdörren i ett skåp,  så det är coronasäkert o bra! 

Betalning sker med swish innan hämtning. Alla priser är inklusive moms.


Gör så här: 

Skicka ett mejl till mig, kajsa@kajsasgrona.se, och skriv vad du önskar för varor. Skriv också hämtdag, måndag, torsdag eller lördag. För att hämta dagen efter måste beställningen ha kommit in senast kl.18.00 dagen före.

Jag skickar en bekräftelse till dig om varorna finns i lager, summan du handlat för och swishnummer. OBS! Swisha inget förrän du fått svarsmejlet från mig.

Önskar du hemleverans så kan jag ordna det i Valbo-Gävle-området. Leverans sker på torsdagar under eftermiddag-kväll. Avgift för hemkörning är 75kr.

Har du några frågor, kontakta Kajsa på 070-4579082 eller skicka ett mejl.Bricka egendesignad bricka av Kajsas Gröna. Finns i två storlekar. Tillverkad av Åry trays som gör brickor av högsta kvalitet i Småland. Brickan är formpressad av björkfanér, tillverkad av FSC-certifierat trä.

På baksidan finns logga från både Åry och Kajsas Gröna.

Pris: Stor, 38 cm, 325kr

        Liten, 25 cm, 200kr

Poster egendesignad poster i storleken 40x50cm. Produkten är tryckt av Åry trays på ett FSC-certifierat och svensktillverkat 240-grams papper med matt finish. Postern är förpackad i ett stadigt papprör med lock. OBS! Ramlisten ingår ej, men finns att köpa på tex Lagerhaus.

Pris: 200kr

Juteväska Väskorna är tillverkade av jute och insidan är laminerad så den enkelt kan torkas ur. Finns i två storlekar. Den lilla är 26x22x14cm och är perfekt till lunchlådan eller som liten fikaväska. Den stora som är 41x32x19, fungerar perfekt till mathandling mm.

Pris: Stor, 115kr

         Liten, 69kr

Presentkasse En juteväska fylld med äppelglögg 500ml, lyxig lingonsylt 305g, rabarbermarmelad 225g och en havtorn o äppel marmelad 135g. För ingrediensförteckning se produktbeskrivningar på varje enskild produkt här i shoppen.

Pris: 325kr

 

Lyxig Lingonsylt med rom o kanel. 305g. Ingredienser: Lingon, socker, vatten, mörk rom, kanel. Producerad i en lokal som hanterar nötter.

Pris: 69kr

Blåbärssylt En klassisk och mycket god blåbärssylt. 305g. Ingredienser: Blåbär, socker, citron. Producerad i en lokal som hanterar nötter.

Pris: 65kr

Jordgubb o rabarbersylt Lyckad kombo av två goda råvaror. 225g. Ingredienser: Socker, jordgubbar, rabarber, citron.

Producerad i en lokal som hanterar nötter.

Pris: 50krÄppelglögg med kanel o kardemumma. God både varm o kall. Om man vill spetsa den så är rom eller calvados ett bra tips. 500ml. Ingredienser: Vatten, äpple, socker, kanel, kardemumma, vinsyra, natriumbensoat. Producerad i en lokal som hanterar nötter.

Pris: 79kr

Havtorn o äppelmarmelad

Underbart god marmelad gjord på äpplen från Valbo och havtorn från Ockelbo. 135g. Ingredienser: Äpplen, socker, havtorn, citron, vatten. Producerad i en lokal som hanterar nötter.

Pris: 45kr

Julkrans modell nr.1 

Bunden på halmstomme med mixat grönt och dekorerat med snöre, kottar och apelsinskivor. För utebruk. Ca.38cm i diameter.

Pris: 325kr


Rabarbersaft En god o fräsch saft där svartvinbärsblad ger en extra spännande smak. 500ml. Ingredienser: Vatten, socker, rabarber, svartvinbärsblad, vinsyra, natriumbensoat. Producerad i en lokal som hanterar nötter.

Pris: 69kr

Grön tomatmarmelad med citron o ingefära. Gjord på tomater från egen odling. God till mat som ett alternativ till gelé. 135g. Ingredienser: Gröna tomater, socker, citron, ingefära, pektin. Producerad i en lokal som hanterar nötter.

pris: 45kr

Julkrans modell nr.2

Bunden på halmstomme med mixat grönt och dekorerad med rosett, band och egentillverkat 'God Jul'-hänge i keramik. För utebruk. Ca.38cm i diameter.

Pris: 325kr

Rabarbermarmelad Gjord på egenodlade rabarber. Det mörka muscovadosockret tillsammans med rabarbern gör en fyllig o god marmelad.

225g. Ingredienser: Rabarber, socker, mörkt muscovadosocker, citron, pektin. Producerad i en lokal som hanterar nötter.

Pris: 59kr

Chilisalt Ett havssalt som är smaksatt med den fruktiga chilin 'Espelette' från egen odling. Saltet har en fin smak och mild styrka. Kan användas som bordssalt.

75g. Ingredienser: Havssalt, chili. Kan innehålla spår av nötter.

Pris: 40kr

Julkrans modell nr.3

Bunden på metallring med grönt, lav, kanel o kottar. Kransen har fått lite silverglitter på sig för en frostigare känsla. För utebruk. Ca.40cm i diameter.

Pris: 325kr

Havtorn o äppelmarmelad

Underbart god marmelad gjord på äpplen från Valbo och havtorn från Ockelbo. 225g. Ingredienser: Äpplen, socker, havtorn, citron, vatten. Producerad i en lokal som hanterar nötter.

Pris: 59kr

Lingonvinäger Smaksatt vitvinsvinäger i fin flaska. God till såser o grytor och till sallader blandad med olja. Perfekt till julens kålsallader.

300ml. Ingredienser: Vitvinsvinäger, lingon, socker. Producerad i en lokal som hanterar nötter.

Pris: 85kr

Lin i knippe

Egenodlat i Valbo

Pris: 79kr