Kurser


Vårkänslor

En kväll när både våren och påsken är på intåg välkomnar jag er till en mysig kväll där blommorna står i centrum. Ni kommer att få skapa en tårta helt gjord med blommor i påskens färger. Dekorationen är hållbar och dom blommor som vissnat framåt påskhelgen kan enkelt bytas ut. 

Ni kommer också att få binda en vårbukett med tulpaner som bas. Jag går igenom "spiralen" som är själva grundtekniken för att binda buketter.

Vi lyxar till fika och äter Èpis goda tårta!

Ta med en mattallrik eller ett fat att placera blomtårtan på. Ni kan också ha ett förkläde med om ni är rädd om kläderna. 


Tid:    Onsdag 1 april, kl.18.30-21.00

Plats: Èpi bageri o café, Norra Kungsgatan 11

Pris:   625:-

Anmälan: Se här nedanför, senast 25 mars


                      ***


Kurskvällen 'Kom igång och odla grönsaker, som jag hade förra året, har flera frågat om jag ska ha igen. Självklart så fixar jag det! Upplägget är precis det samma, så ni som gick förra året får hoppa över denna.


Kom igång och odla grönsaker

Det här blir en kväll som ger dig massor av tips och inspiration att odla dina egna grönsaker. Jag lotsar dig igenom grunderna i grönsaksodling och delar med mig av mina kunskaper, allt för att du ska få en kick att komma igång och våga prova.

Épi bageri o café dukar upp ett bord med grönsaksplock och gott bröd som ni får njuta av.


Tid:    Torsdag 12 mars, kl.18.30-21.00

Plats: Épi bageri och café, Norra Kungsgatan 11

Pris:   425:-

Anmälan: Se här nedanför. Senast 5 mars.


                        ***Anmälan till kurserna:

Skicka anmälan till kajsa@kajsasgrona.se

Kursavgiften ska vara inbetald på bankgiro 5146-1705 senast 1 vecka före kursen, vänta med betalningen tills du får en bekräftelse på att du fått plats på kursen.

Din anmälan är bindande. Får du förhinder så meddela det så fort som möjligt. Vid avanmälan senare än 2 dagar före kursen så återbetalas inte kursavgiften.


Har du frågor så kontakta mig på kajsas@kajsasgrona.se eller telefon 070-4579082Workshops för företag

Gör något kul och annorlunda tillsammans med dina kollegor. Jag kan ordna en kreativ workshop i blomsterbinderi. Välkommen att kontakta mig för mer information.
 


E-post: kajsa@kajsasgrona.se