ShopVälkommen till min lilla shop!

Här kan du beställa mina produkter som sedan finns att hämta hemma hos mig på Valbovägen 39.

En "riktig" webbshop är under uppbyggnad, tillsvidare så har jag den här lite mer provisoriska. 

Du kan välja att hämta produkterna på måndagar eller torsdagar mellan kl.15-19 eller lördagar kl.11-15.

Har du önskemål om annan dag så hör av dig så försöker vi ordna det.

Din beställning ställs utanför ytterdörren i ett skåp,  så det är coronasäkert o bra! 

Betalning sker med swish innan hämtning.

Alla priser är inklusive moms.


Gör så här: 

Skicka ett mejl till mig, kajsa@kajsasgrona.se, och skriv vad du önskar för varor.

Skriv också hämtdag. För att hämta dagen efter måste beställningen ha kommit in senast kl.18.00 dagen före.

Jag skickar en bekräftelse till dig om varorna finns i lager, summan du handlat för och swishnummer. OBS! Swisha inget förrän du fått svarsmejlet från mig.

Önskar du hemleverans så kan jag ordna det i Valbo-Gävle-området. Avgift för hemkörning är 75kr.

Har du några frågor, kontakta Kajsa på 070-4579082 eller skicka ett mejl.Bricka egendesignad bricka av Kajsas Gröna. Finns i två storlekar. Tillverkad av Åry trays som gör brickor av högsta kvalitet i Småland. Brickan är formpressad av björkfanér, tillverkad av FSC-certifierat trä.

På baksidan finns logga från både Åry och Kajsas Gröna.

Pris: Stor, 38 cm, 325kr

        Liten, 25 cm, 200kr

Poster egendesignad poster i storleken 40x50cm. Produkten är tryckt av Åry trays på ett FSC-certifierat och svensktillverkat 240-grams papper med matt finish. Postern är förpackad i ett stadigt papprör med lock. OBS! Ramlisten ingår ej, men finns att köpa på tex Lagerhaus.

Pris: 200kr

Juteväska Väskorna är tillverkade av jute och insidan är laminerad så den enkelt kan torkas ur. Finns i två storlekar. Den lilla är 26x22x14cm och är perfekt till lunchlådan eller som liten fikaväska. Den stora som är 41x32x19, fungerar perfekt till mathandling mm.

Pris: Stor, 115kr

         Liten, 69kr

Presentkasse med lilla gröna  brickan och en flaska god apelsinsaft packat i lilla juteväskan.

Pris: 345kr

Lyxig Lingonsylt med rom o kanel. 305g. Ingredienser: Lingon, socker, vatten, mörk rom, kanel. Producerad i en lokal som hanterar nötter.

Pris: 69kr

Blåbärssylt En klassisk och mycket god blåbärssylt. 305g. Ingredienser: Blåbär, socker, citron. Producerad i en lokal som hanterar nötter.

Pris: 65kr

Jordgubb o rabarbersylt Lyckad kombo av två goda råvaror. 225g. Ingredienser: Socker, jordgubbar, rabarber, citron.

Producerad i en lokal som hanterar nötter.

Pris: 50kr


Apelsinsaft gjord på ekologiska apelsiner från eget(adopterat) träd i Spanien. 500ml. Ingredienser: Vatten, socker, apelsiner, vinsyra, natriumbensoat. Spädning 1:3 Kan innehålla spår av nötter.

Pris: 69kr

Havtorn o äppelmarmelad

Underbart god marmelad gjord på äpplen från Valbo och havtorn från Ockelbo. 135g. Ingredienser: Äpplen, socker, havtorn, citron, vatten. Producerad i en lokal som hanterar nötter.

Pris: 45kr

Havtornssås En härligt smakrik sötsur sås gjord på kravodlade havtorn från Ockelbo. Ljuvligt god på vaniljglass, panna cotta eller testa som salladsdressing. 250ml. Ingredienser: Havtorn, socker, vatten, citron. Producerad i en lokal som hanterar nötter.

Pris: 79kr


Rabarbersaft En god o fräsch saft där svartvinbärsblad ger en extra spännande smak. 500ml. Ingredienser: Vatten, socker, rabarber, svartvinbärsblad, vinsyra, natriumbensoat. Producerad i en lokal som hanterar nötter.

Pris: 69kr

Grön tomatmarmelad med citron o ingefära. Gjord på tomater från egen odling. God till mat som ett alternativ till gelé. 135g. Ingredienser: Gröna tomater, socker, citron, ingefära, pektin. Producerad i en lokal som hanterar nötter.

pris: 45kr

Morot och apelsinmarmelad

En trevlig kombo där morötter från Valbo möter apelsiner från Spanien och kryddas med lite ingefära.225g.    Ingredienser: Socker, morötter, apelsin, vatten, citron, syltad ingefära, pektin. Kan innehålla spår av nötter.

Pris: 59kr

Rabarbermarmelad Gjord på egenodlade rabarber. Det mörka muscovadosockret tillsammans med rabarbern gör en fyllig o god marmelad.

225g. Ingredienser: Rabarber, socker, mörkt muscovadosocker, citron, pektin. Producerad i en lokal som hanterar nötter.

Pris: 59kr

Chilisalt Ett havssalt som är smaksatt med den fruktiga chilin 'Espelette' från egen odling. Saltet har en fin smak och mild styrka. Kan användas som bordssalt.

75g. Ingredienser: Havssalt, chili. Kan innehålla spår av nötter.

Pris: 40kr

Apelsin marmelad med whisky

En härlig marmelad för dig som älskar whisky. Apelsinerna kommer från eget (adopterat) träd från Spanien och whiskyn är lokal från Mackmyra. 135g. Ingredienser: Apelsin, socker, vatten, muscovadosocker, citron, whisky, pektin. Kan innehålla spår av nötter.

Pris: 45kr

Havtorn o äppelmarmelad

Underbart god marmelad gjord på äpplen från Valbo och havtorn från Ockelbo. 225g. Ingredienser: Äpplen, socker, havtorn, citron, vatten. Producerad i en lokal som hanterar nötter.

Pris: 59kr

Lingonvinäger Smaksatt vitvinsvinäger i fin flaska. God till såser o grytor och till sallader blandad med olja. Perfekt till julens kålsallader.

300ml. Ingredienser: Vitvinsvinäger, lingon, socker. Producerad i en lokal som hanterar nötter.

Pris: 85kr

Lin i knippe

Egenodlat i Valbo

Pris: 79kr